Érd,Kis-Duna utca 7-9.

A jövő egy elektromos GT-ben

Hír megjelenése: 2018.01.27
Lépje át a jövő küszöbét! A két üléssel felszerelt Renault TREZOR elektromos kupé a koncepcióautók egy új vonalát indítja el, miközben magán hordozza jövőbeni autóink kialakítását és technológiáit. A hívogató stílusnak és a vezetés élvezetét előtérbe helyező funkcióknak köszönhetően ez az elektromos GT egyszerre tartalmazza a mobilitás jövőképét, illetve az autók iránti szenvedélyünket.A Renault TREZOR a Renault új márkaimázsának tipikus jegyeit viseli magán: egyszerű, érzéki és hívogató vonalvezetés, egyedi orr-rész, « C » alakú fényjegyek. A Renault TREZOR ugyanazokat a márkajegyeket viseli, amelyet először a Renault DEZIR Concept, majd később az új Renault CLIO is megcsillogtatott kialakításában.

Innovatív és újszerű kialakítás
A Renault TREZOR szénfekete karosszériája és kontrasztos felületei mindenkit elvarázsolnak. Az elöl sima, szaténfényű autó kifejezetten a koncepcióautók dinamizmusát testesíti meg. Hátul hatszögletű elemek teszik hangsúlyossá az autó sportos és csúcskategóriás jellegét, nem is beszélve a vörös ablakokról és a metálszínű fényezésről!

Merész modell a sportkocsik között
A Renault TREZOR motorháztetején található, méhsejtszerű kialakítású légbeömlő a karosszéria hátsó kialakításával harmonizál. Az autó vezető felőli oldalán az üzemanyag-betöltő nyílást egy analóg kijelzőre cseréltük le, amely jelzi az autó elektromos töltöttségének szintjét. Hátul az optikai szálakból álló fényjegy vörös lézerfényt bocsát ki.A Renault TREZOR belső terének domináns vörös színe érzékivé és hívogatóvá varázsolja az autót. Az olyan kiváló anyagok, mint a fa és a bőr használatával az volt a célunk, hogy még fantasztikusabb vezetési élményt biztosítsunk. A mestermunka és a technológia egységét magán viselő vezetőülés kiválóan mutatja be jövőbeli modelljeink még letisztultabb, még aprólékosabban kidolgozott, illetve még több csatlakozási lehetőséggel felszerelt jellegét.Az autó utasterébe igazán egyedi módon szállhat be
A klasszikus versenyautókhoz hasonlóan a Renault TREZOR esetében is az oldalsó elemeken keresztül vezet az út a belső térbe. Az autóba tehát sportosan, egyben stílusosan lehet beszállni – ezt az élményt csak fokozza a karosszéria felett található vörös bőrborítás. A fejtámlák automatikusan visszahúzódnak – ezzel is megkönnyítve a beszállást.

A fa, a bőr és a technológia – tökéletes összhangban
Meglepetés! A Renault TREZOR csomagtérrel ellátott műszerfalát vörösre pácolt fából alkottuk meg. A személyre szabott, bőrszíjjal felszerelt rekeszek a mélyvörös bőr ülések mellett helyezkednek el. A letisztult első műszerfalat nagy érintőképernyővel láttuk el. A négyszögletű kormányon is érintőképernyőket helyeztünk el, amelyek felváltják a hagyományos kiegészítőket.

Folyamatos célunk, hogy az innováció területén minél messzebb jussunk. Ennek megfelelően a Renault TREZOR kialakításában tetten érhető mind egy dögös elektromos sportkocsi, mind pedig az egyedi, sokféle csatlakozási lehetőséggel ellátott futurisztikus vezetési stílus is.

forrás: renault.hu

Dacia Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk