Érd,Kis-Duna utca 7-9.

KANGOO Z.E. Koncepció

Hír megjelenése: 2019.03.01
A KANGOO Z.E. Concept elektromos városi show-car a KANGOO új családjának előfutára, amelynek forgalmazása 2020-ban kezdődik meg. A koncepció egy mozgó karbantartó és javító műhelyt képvisel, valamint a munkamódok és a mobilitás fejlődésére koncentrál.


Egyedi fényjegyek
A KANGOO Z.E. Concept teljesen átlátszó, üvegezett hátsó traktusa egészen új fényjegyet kölcsönöz. A Renault járműveket megkülönböztető két C formájú fényszórót a központi logót felölelő vonal köti össze. Az új fényjegy az elektromos Renault járművek jellegzetes formatervezésének hírnöke.

A KANGOO Z.E. Concept karosszériáját az oldalakon és a jármű hátulján található fényvonal öleli át a teljesség jegyében, amely a Renault elektromosautó-választék jövőbeni modelljeinek jellegzetes technológiáját szimbolizálja. A hátsó logótól kiinduló fényjegy kiemeli a csúsztatható ajtók sínjeit, és az előbukkanó ajtónyitó fogantyúkkal alkot egységet.


High-tech kialakítás és futurisztikus részletek
Az elektronikus tárgyként megálmodott KANGOO Z.E. Concept a legapróbb részletekben is modern megjelenésű. Erről tanúskodik a számos letisztult kialakítású elem: karosszéria alsó része, ablakok, fényszórók, ajtóbetétek, hűtőrács stb.

Az első és hátsó lökhárító rácsai az elektronikai eszközök hűtőrácsaira emlékeztetnek.

forrás: renault.hu

Dacia Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk