Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Dacia JOGGER 6 999 000 Ft-tól

Dacia Jogger

A kombik hosszúsága, az egyterűek tágassága és a SUV-k robusztus stílusa: a Dacia Jogger meglepetést okoz azzal, hogy mindezek legjavát egy 5 vagy 7 üléses családi autóban egyesíti. A sokoldalú, elegáns és megfizethető Jogger tökéletesen megtestesíti a Dacia szellemiséget.

A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ


EXTRA ÜZEMANYAG UTALVÁNNYAL VÁRJUK*

Válasszon újonnan elérhető Dacia márkánk modelljei közül, és most 100.000 forint értékű üzemanyag utalvánnyal lepjük meg*, amennyiben még július hónapban megrendeli új autóját. Válassza új márkánkat, és vigye haza autóját extra ajándékkal! Ne maradjon le, és használja ki egyedi kedvezményünket! Várjuk szeretettel!

Garantáltan Legjobb Ár Program

Elsődleges célunk az Ön maximális elégedettsége, amihez a minőségi munka és szakértelem mellett, elengedhetetlen, hogy az általunk forgalmazott autómárkák modelljeit a piacon a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk. Annak bizonyítékaként, hogy mi ezt komolyan gondoljuk, elindítjuk a Garantáltan Legjobb Ár Programunkat, amelynek keretén belül biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb áron juthasson hozzá új autójához, legyen szó személy- vagy haszongépjárműről.*

Ha másik márkaszalontól bekért érvényes árajánlata van, amelyik az általunk is értékesített, azonos paraméterekkel rendelkező autót alacsonyabb áron kínálja, vagy amennyiben az általunk küldött árajánlat megküldését követő 10 napon belül talál olyan céget Magyarország területén, amely új autó vásárlás esetén, ugyanazt gépjármű modellt alacsonyabb áron kínálja, akkor mi vállaljuk, hogy az adott új autót minimum azonos áron kínáljuk megvételre* Program részletei itt >>
Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki. Bízhat benne, hogy a Jogger elkíséri a családi kalandok során, akár a városi mindennapokban vagy a hosszabb kiruccanások alkalmával.

A Dacia ismét együtt mozdul a világgal és egyszerűsíti a mindennapi életet a Joggerrel, amely hamarosan hibrid motorizációval is elérhető. Ez az első ilyen motor a Dacia történetében. És az eredmény? Egy versenyképes, 7 személyes családi autó.


MODULÁRIS TETŐSÍN
A családdal utazni indulnak? Sportolna egyet a hétvégén? Induljon útnak szabadon, korlátok nélkül! Helyezze a szállítani kívánt elemeket közvetlenül a tetőrudakra vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót pillanatok alatt. Ezeket az ötletes kialakítású, moduláris tetősíneket a saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Útra fel!

*Az akció kizárólag 2024. július hónapban, új Dacia modell vásárlására megkötött szerződés esetén, érdi Dacia márkakereskedésünkben érvényes. Az üzemanyag utalvány bruttó értéke 100.000 forint, és készpénzre nem váltható. Az utalvány kizárólag az üzemanyag utalványt elfogadó OMV üzemanyagtöltő állomásokon használható fel. Az akció 2024. július 1 – 31. között, illetve visszavonásig érvényes. Az ajándék üzemanyag utalvány átadása, a gépjármű átadásával egyidejűleg történik meg. A promóció megváltoztatására az Autócentrum Szabó Kft. fenntartja a jogot. A tájékoztatás nem teljes körű! További részletek felől érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Külső dizájn

A Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit. Megemelt hasmagasság, markáns kerékjárati ívek, moduláris hosszanti tetősínek: a Dacia Jogger stílusos kialakításával bármilyen utazáshoz alkalmazkodik és ideális a mozgalmas családi élethez.


Korszerű, fekvő Y-alakú LED fényjegyei jelzik, hogy a Jogger a Dacia új generációjához tartozik, valamint LED tompított fényszórói éjszaka is jobb világítást biztosítanak. Hátul a függőlegesen elhelyezett lámpák között széles csomagtérnyílást találunk, amely könnyűvé teszi a csomagtartóhoz való hozzáférést.

Belső dizájn

A Jogger utasterének kialakítása legalább annyira praktikus, mint amennyire kényelmes. A széles műszerfal növeli a térérzetet, míg a műszerfalon végigfutó kárpitozás* letisztult megjelenést kölcsönöz és segíti a műszeregység, valamint a középen található multimédia képernyő egyszerűbb leolvasását. Ez utóbbi alatti részen a klímaberendezés és a jármű egyéb funkcióinak kezelőszervei kaptak helyet. Az utastér hátsó része pedig kiemelkedő sokoldalúságot kínál.


A Dacia Jogger utasterében akár 5 személy is kényelmesen elfér! A számos tágas tárolóhely mellett a hátsó üléseket lehajtva akár egy 1819 literes csomagtartó is a rendelkezésére állhat. A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. A Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.

A második üléssorban lehajtható asztalkák* találhatók pohártartókkal, továbbá Isofix rögzítési pontok a gyermekülésekhez. A harmadik üléssorhoz rekordméretű beszállási hely tartozik, egyszerű hozzáférést kínálva a két különálló üléshez, amelyek megfelelő utazási komfortot és bőséges térdhelyet kínálnak akár két felnőtt számára is. Az utastérben akár 23 liternyi tárolóhely is található, szétosztva minden utas számára. A Jogger új értelmet ad az utazási élménynek.

Tulajdonságok

A Daciánál a biztonság mindig a szívügyünk volt. A járműveink legújabb platformjára épülő Jogger megerősített szerkezettel és modern vezetéstámogató rendszerekkel ellátott, amelyek még egyszerűbbé teszik a vezetést. Vezessen teljes nyugalomban!


A Jogger az egész családot megszólítja. Figyel mindenki igényeire és ugyanazt a kényelmet biztosítja minden üléssorban. A formatervezett ülések – elöl állíthatóak – stressz- és fáradtságmentes utazást biztosítanak mind a 7 utazónak. A Jogger a gondosan kidolgozott megoldásaival és tágasságával is kitűnik.

MÉG NAGYOBB SZABADSÁG
Felejtse el a töltőkábeleket és csatlakozókat, miközben részesül az elektromos járművek előnyeiből. A Dacia Jogger Hybrid 140-ben található technológia gond nélkül ötvözi a belső égésű és az elektromos motor dinamizmusát. Városban vezessen az idő akár 80%- ban elektromos módban és használjon akár 30%-kal kevesebb üzemanyagot*.

Az alacsonyabb CO2 -kibocsátás mellett csökkenteni tudja a használati és a karbantartási költségeket is. A multimode automata váltó úgy használja a két erőforrást, hogy erőteljes, zökkenőmentes és csendes legyen az utazás. Hibrid: egyszerűen a Dacia-val.

*Vezetési körülményektől függően.

KAPCSOLÓDJON TETSZÉS SZERINT
Csatlakoztassa telefonját igényei és szükségletei szerint. A Jogger 3-féle multimédia megoldással rendelkezhet: a döntés az Öné. Használja a praktikus, okostelefonról vezérelhető ingyenes Media Control alkalmazást a műszerfalon található fix telefontartóval, a Media Display-t 8”-os érintőképernyővel vagy a MEDIA NAV rendszert beépített gyári navigációval. Rádió, zenelejátszás, Bluetooth® kihangosító, USB-csatlakozó, telefon, navigáció, hangvezérlés.


A választott megoldás biztosítja az alapokat és még többet, egészen az Android Auto™ és Apple CarPlay™ kompatibilitásig, ahol az okostelefon-tükrözés is rendelkezésre áll, USB-kábel használatával vagy akár vezeték nélkül is! Az utastérben elhelyezett akár 6 hangszórón keresztül élvezhetik a 3D térhangzást (Arkamys™ rendszer) is, verziótól függően.

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
A rendszer 7 és 170 km/h között aktív és egy első érzékelőt használ, ami folyamatosan
figyeli a távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest. Ha az autó hirtelen lassítani
kezd vagy megáll, a rendszer hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti. Amennyiben
lassan vagy nem elég hatékonyan fékez, a fékrásegítés automatikus bekapcsol.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER
30 km/h-tól aktív, a rendszer a visszapillantókban található figyelmeztető fénnyel
jelzi, ha az autója holtterében egy másik jármű tartózkodik.

LÉGZSÁKOK
A Dacia új generációs légzsákjai nyomásérzékelőkkel és gyorsulásmérőkkel
rendelkeznek az ajtókban, hogy idő előtt érzékelni tudják az oldalirányú ütközést. A
függöny- és oldallégzsákok gyorsabban kinyílnak az optimális védelem érdekében
a hasnál, a mellkasnál és a fejnél.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt

5 ÉV GARANCIA

  

6 999 000 Ft  

HAVI 113 799 FT-TÓL!

DACIA Dacia Jogger 5 üléses Essential ECO-G 100 LPG-kalkulátor GSR2

Modell kód:
Bruttó: 6 999 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501203
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501203

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:67 kW / 90 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

jégfehér

999 cm3

Benzin

2024

67 kW / 90 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

5 ÉV GARANCIA

  

7 299 000 Ft  

HAVI 118 677 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Essential ECO-G 100 LPG-kalkulátor GSR2

Modell kód:
Bruttó: 7 299 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501204
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501204

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:74 kW / 99 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

jégfehér

999 cm3

Benzin

2024

74 kW / 99 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

5 ÉV GARANCIA

  

7 899 000 Ft  

HAVI 128 433 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Expression ECO-G 100 LPG-kalkulátor GSR2

Modell kód:
Bruttó: 7 899 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501205
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501205

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:74 kW / 99 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

jégfehér

999 cm3

Benzin

2024

74 kW / 99 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-1%
5 ÉV GARANCIA

8 049 000 Ft

  

7 949 000 Ft  

HAVI 129 246 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Expression TCe 110 GSR2

Modell kód:
8 049 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501207
7 949 000 Ft
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501207

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:81 kW / 109 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

jégfehér

999 cm3

Benzin

2024

81 kW / 109 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-07-30

-2%

8 419 000 Ft

  

8 249 000 Ft  

HAVI 134 124 FT-TÓL!

DACIA JOGGER EXPRESSION TCE 110 - 7 ÜLÉSES

Modell kód: RI1 GSR2 CMG7 MD 6W S
8 419 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57338
8 249 000 Ft
Modell kód: RI1 GSR2 CMG7 MD 6W S
Hirdetési kód: PRCAR-57338

Szín:JÉGFEHÉR

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:81 kW / 110 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

JÉGFEHÉR

999 cm3

Benzin

2024

81 kW / 110 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

5 ÉV GARANCIA

  

8 249 000 Ft  

HAVI 134 124 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Extreme ECO-G 100 LPG-kalkulátor GSR2

Modell kód:
Bruttó: 8 249 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501206
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501206

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:74 kW / 99 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

jégfehér

999 cm3

Benzin

2024

74 kW / 99 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-1%
5 ÉV GARANCIA

8 399 000 Ft

  

8 299 000 Ft  

HAVI 134 937 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Extreme TCe 110 GSR2

Modell kód:
8 399 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501208
8 299 000 Ft
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501208

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:81 kW / 109 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

jégfehér

999 cm3

Benzin

2024

81 kW / 109 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-2%

8 619 000 Ft

  

8 449 000 Ft  

HAVI 137 375 FT-TÓL!

DACIA JOGGER EXPRESSION TCE 110 - 7 ÜLÉSES

Modell kód: RI1 GSR2 CMG7 MD 6W S
8 619 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57337
8 449 000 Ft
Modell kód: RI1 GSR2 CMG7 MD 6W S
Hirdetési kód: PRCAR-57337

Szín:TERRAKOTTA BARNA

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:81 kW / 110 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

TERRAKOTTA BARNA

999 cm3

Benzin

2024

81 kW / 110 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-07-30

-2%

8 749 000 Ft

  

8 569 000 Ft  

HAVI 139 327 FT-TÓL!

DACIA JOGGER EXTREME TCE 110 - 7 ÜLÉSES

Modell kód: RI1 GSR2 XTG7 MD 6W S
8 749 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-57339
8 569 000 Ft
Modell kód: RI1 GSR2 XTG7 MD 6W S
Hirdetési kód: PRCAR-57339

Szín:PALASZÜRKE

Hengerűrtartalom999 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:81 kW / 110 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

PALASZÜRKE

999 cm3

Benzin

2024

81 kW / 110 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-1%
5 ÉV GARANCIA

10 299 000 Ft

  

10 199 000 Ft  

HAVI 165 829 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Expression HYBRID 140 GSR2

Modell kód:
10 299 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501209
10 199 000 Ft
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501209

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom1598 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:104 kW / 139 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

jégfehér

1598 cm3

Hybrid

2024

104 kW / 139 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-1%
5 ÉV GARANCIA

10 649 000 Ft

  

10 549 000 Ft  

HAVI 171 520 FT-TÓL!

DACIA Jogger 7 üléses Extreme HYBRID 140 GSR2

Modell kód:
10 649 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-501210
10 549 000 Ft
Modell kód:
Hirdetési kód: PRCAR-501210

Szín:jégfehér

Hengerűrtartalom1598 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:104 kW / 139 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

jégfehér

1598 cm3

Hybrid

2024

104 kW / 139 LE

AUT (6 FOK.)

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Dacia Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Kedves Ügyfeleink! Augusztusban az alábbi szombati napokon, a normál nyitva tartási rendtől eltérően, zárva tartunk! Megértésüket köszönjük!
2024. augusztus 3. (szombat): ZÁRVA
2024. augusztus 10. (szombat): ZÁRVA
2024. augusztus 17. (szombat): ZÁRVA
2024. augusztus 24. (szombat): ZÁRVA


Visszahívást kérek


Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.
Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem. A tájékoztató ismeretében hozzájárulok a sütik használatához. További információk